Çetin Doğan’ın, Feto’dan farkı nedir?

  • 4.02.2019 00:00

 Henüz duyup çileden çıkmadıysanız, ben vesile olayım. Emekli general  şöyle buyurmuş: " devam etseydi,  olmazdı." 'nün ilk askerî lise sorularını çaldığı yıl ise 1985! Yani FETÖ'nün orduya sızışı, bundan 34 yıl önce başlamış.

Bugün 15 Temmuz'un ana isimleri diye bildiğimiz tüm generaller, Çetin Doğan ve avanesinin "Atatürkçü" sanıp ordudan atmadığı kişilerden oluşuyor.
Yani Erdoğan, bu memleketi FETÖ'cülerin elinden kurtaran liderdir, tersi değil.
28 Şubat'ta dindar insanlara yönelik toplu bir kıyım yaşandı. Ordudan ailesinde başörtülü olan, içki içmeyen, eşi mayoyla denize girmeyen gibi 'kıstaslarla' insanlar atıldı. Başörtülü kadınlar eğitim ve çalışma hayatından kovuldu.
Eşi başörtülü diye insanlar bürokrasiden tasfiye edildi.
Esas tüm bunlar neye yol açtı biliyor musunuz? Dindarları, FETÖ'nün 'takiyye' stratejisinin doğru olduğuna inandırmaya!
Çocuklarını onların okul ve dershanelerine yollamalarına! Yani 28 Şubat, FETÖ'yü bitiren değil, yaygınlaştıran ve toplumsal kabulünü genişleten bir etken olmuştur, tersi değil.
Çevik Bir ve arkadaşları FETÖ'cü okul ve dershaneleri, Feto'nun 'okulları alın' demagojisine rağmen, muhtemelen ABD'nin telkiniyle kapatmaya cesaret edemezken, bunu yapan da Erdoğan olmuştur. 1980'lerden itibaren bürokrasiye girip yükselen FETÖ'cüleri ayıklayıp temizlettiren de Erdoğan olmuştur. Sizin gibilerse o zaman milletin kapısının önündekiçöpte içki şişesi var mı diye bakıp, FETÖ'cülerin koyduğu şişelerle tatmin oldunuz ancak.
Gelelim şu kritik soruya: Çetin Doğan zihniyetinin Feto'dan farkı nedir? Siz, kendi klanınıza ait değil diye insanlara işkence ettirdiniz, hapislerde yatırdınız, bürokrasiden attınız.
FETÖ de kendi müridi değil diye insanlara işkence ettirdi, hapislerde yatırdı, bürokrasiden attı.
Siz irtica diyerek darbe yaptınız; onlar Ergenekon diyerek. Tek fark FETÖ 'darbe yapacaklar' dediğinde, geçmişten gördüklerimiz çerçevesinde onlara inanmak için mebzul miktarda sebep vardı ve o sebepleri siz tek tek kendi ellerinizle -Balyoz konuşmanızı da unutmadık- vermiştiniz!
28 Şubat davasında müebbet hapse çarptırılmanıza rağmen çenenizin hâlen bu kadardüşük olması, başörtüsü yasağından kurduğunuz Batı Çalışma Grubu'na, Sincan'da tankların yürütülmesinden 28 Şubat MGK Kararları'na kadar her cürmünüzü pervasızca savunmanız aslında geçmişten hiçbir ders almadığınızın da kanıtıdır.
Temyiz mahkemenizde bu gerçekler de umarım dikkate alınır!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums