PKK’lı Karayılan’la oyunuz aynı mı?

  • 27.03.2019 00:00

  P elebaşılarından , terör örgütünün haber sitesine verdiği röportajda şöyle demiş: "Halkımız dostlarına, akrabalarına, tanıdıklarına gitmeli ve herkesi ikna etmelidir ki hiç kimse 'nin katliamlarına ve pisliğine ortak olmasın." 'Katliam' dediği PKK ile mücadele, 'pislik' dediği ise millî menfaatleri savunmak. Buna karşılık Karayılan kendisini kimlere ortak görüyor dersiniz?

Röportajda sadece 'ye oy vermeye çağırmıyor Karayılan; bilakis Cumhur İttifakı'na karşı olan herkese oy vermeye çağırıyor. Yani CHP-İP-SP-HDP ittifakına!
Karayılan'ın şu sözleri de 'megri, megri' diyerek tek şehidin gelmediği ve kalekolların inşa edildiği çözüm sürecini aşağıladığını sanıp, kendini HDP ile aynı yatakta bulan zihniyet için gelsin:
"Bu seçimler çok önemli. AKPMHP'ye verilecek her oy 'PKK katliamını onaylıyorum,PKK'yı vur ve öldür' demektir.
AKP-MHP'ye verilen her oy PKK'ya sıkılan bir mermi olacaktır." Karayılan Kürt dediği her ifadeyi olması gerektiği gibi PKK ile değiştirince çıkan tablo bu.
Hâlâ kararsızsan güzel kardeşim; belki Karayılan'la aynı istikamette oy vermemek bile yeterli motivasyon olur dedim.

***


Sultanbeyli 'ustalık' dönemine hazırlanıyor

Şu anda 350.000 nüfusa sahip olan ama her geçen yıl daha da gelişen ve kalabalıklaşan Sultanbeyli'yi, iki dönemdir ilçeyi yöneten ve üçüncü dönemine hazırlanan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile konuştuk.
'nin 'da en çok oy aldığı ilçe olan Sultanbeyli'de, halkın en çok dert yandığı mülkiyet sorunu çözülmüş. Tüm parsellerin tapuları belediyeye devrolmuş ve dağıtım başlamış.
Keskin yönetimindeki on yılda asfalt yoldan kaldırıma, otobüs sefer sayısından devlet hastanesi dahil büyük sağlık yatırımlarına, yedisi spor salonlu olmak üzere 37 yeni okuldan gençlik merkezlerine ve kütüphanelere değin pek çok icraat gerçekleştirilmiş. Keskin, son on yılda âdeta çağ atlayan Sultanbeyli'yi önümüzdeki beş yılda neyin beklediğini ise şöyle özetliyor:
"Asırlık mülkiyet problemi çözüldükten sonra, önümüzdeki dönem Sultanbeyli'nin yıldızının daha da parlayacağnı söyleyebilirim.
Özellikle ilçemizde yatay mimariden ödün vermeyerek akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracağız. Projelerimizin büyük bir kısmını gençler ve kadınlar oluşturuyor.
Aydos ve Teferrüc Tepe'ye mesire alanları kazandırarak gençlerimiz ve çocuklarımız için macera parkları, oba kütüphaneleri, gençlik kampları oluşturacağız. Millet Bahçesi, Memleket Kıraathanesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Sanat Müzesi gibi yapıları inşa edecek ve teknik çalışmalarını tamamladığımız üniversitemizi hayata geçireceğiz.
Aile akademisi çalışmamızla da sosyal belediyecilik anlayışını sürdürmeyi hedefliyoruz."

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums