AP Türkiye Raportörü: Yüzlerce gazeteciyi serbest bırakmanın tam zamanı

AP Türkiye Raportörü: Yüzlerce gazeteciyi serbest bırakmanın tam zamanı
24.03.2020 - 05:38
1072

 Koronavirüs nedeniyle tüm dünya alarm halinde. Hızla yayılan virüs nedeniyle Türkiye’de zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması yönünde uyarılar yapılıyor. 65 yaş üstünün de sokağa çıkmaları kısıtlandı. Çok sayıda işletme geçici olarak kapatılırken, dev mağazalar da kepenk indirdi bu süreçte.

Türkiye’de virüsün yayılmasından endişe edilen bir yer de kapasitesinin üzerinde tutuklu ve hükümlü bulunduran cezaevleri.

3. Yargı Paketi kapsamında çok sayıda kişiye tahliye yolunun açılacağının konuşulduğu Türkiye için Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor’dan çağrı geldi.

 Amor, "Haberlerde koronavirüs ile mücadele kapsamında Türk hükümetinin cezaevinde bulunan bir çok tutukluya yönelik af getirme planları konuşuluyor. Haksız yere tutuklanan yüzlerce gazeteci, akademisyen, avukat ve insan hakları savunucularını serbest bırakma zamanı” dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums