MHPli Cemal Enginyurt: Biz her söze Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz, onlar bizi yok sayıyorlar

MHPli Cemal Enginyurt: Biz her söze Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz, onlar bizi yok sayıyorlar
18.07.2020 - 15:30
1468

 MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Biz her söze Cumhur İttifakı diye başlıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz, o arkadaşlar arkadaşlar bizi yok sayıyorlar" diyerek AKP'ye sitem etti. 

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de eleştiren MHP’li Enginyurt, AKP’ye muhalefet yapmayıp sürekli Erdoğan ile söze başlarken, AKP’nin MHP’yi yok saydığını dile getirdi.

Katıldığı televizyon programında Enginyurt, “Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhafet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur ittifakından başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?” diye konuştu. 

 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums