Büşra hemşireye hakaret eden Süleyman Kaan Altınok, gözaltına alındı

Büşra hemşireye hakaret eden Süleyman Kaan Altınok, gözaltına alındı
1.09.2020 - 08:17
2201

  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya paylaşımıyla kendisinden aşure isteyen Büşra hemşireye hakaret eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) de Büşra hemşireye hakaret ve tehditte bulunan Süleyman Kaan Altınok'un Antalya'da gözaltına alındığını duyurdu.

 Ankara Şehir Hastanesi’nde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan “Başkanım bana bir tabak aşure gönderebilir misiniz, teşekkür ederim” paylaşımıyla aşure istedi.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN YANIT

Koronavirüsü salgını ile mücadelede hayatlarını dahi hiçe sayarak en ön safta özveriyle mücadele eden sağlık çalışanının bu talebine Mansur Yavaş kayıtsız kalmadı.

Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden “Sevgili kızım Büşra, senin nezdinde Şehir Hastanesi'nde çalışan tüm sağlık personelimiz için aşurelerimiz yola çıkıyor. Afiyetle yiyin, iyi ki varsınız” ifadelerini paylaştı.

Yavaş’ın talimatı üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin mutfağında hazırlanan aşureler Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanlarına gönderildi.

HEDEF GÖSTERİP TEHDİT ETTİ

Bir süre sonra ise S. Kaan Altınok isimli bir kullanıcı, Mansur Yavaş'ın paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı:

Sevgili kızın Büşra’yi hoplatıcaz yakında. @fahrettinkoca bu kadının iş feshini sonlandırın hemen.

Yoksa başka birisi başka yerini sonlandırır bunun başına iş alırsın.

“CEVAP VERMEKTEN ÇEKİNİR OLDUM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tehdit edilen Büşra hemşireyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Aybüke Ateş isimli bir kullanıcının “Başkanım beni evlat edinebilir misiniz?” şeklindeki paylaşımına cevap veren Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Aybüke, Sizler benim kendi evlatlarımdan ayırmadığım çocuklarımsınız.

Ancak bir tabak aşure isteyen temiz yüreklerin bile hedef gösterildiği bir ortamda sizlere cevap vermekten çekinir oldum.

Sevgi, kötülükten daima üstündür. Biz hep sevgiyle kalalım.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums