Soylu: O vali Orduya taltif edilerek getirildi

Soylu: O vali Orduya taltif edilerek getirildi
9.06.2019 - 23:22
758

 CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ordu'da, havalimanında VIP salonuna alınmaması ve sonrasında yaşananlara ilişkin "Vali bize tuzak kurdu" dedi. 

İmamoğlu'na cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un, "Muş'ta terör örgütüne nefes aldırmadığını" öne sürerek, "İntikamı böyle almak isteyecekler" dedi. 

İmamoğlu'nun Selahattin Demirtaş hakkındaki sözlerini de eleştiren Soylu, "Selahattin Demirtaş'a güzellemeler yapıp, 'Onunla tanışsaydım çok güzel olacaktı, onun Türkiye'ye çok büyük katkıları olacaktır, geçmiş dönemde de oldu' deyip, bir devletin valisine... Ki o vali Muş'ta hangi kahramanlıkları yaptı ben biliyorum. O Muş'tan Ordu'ya taltif edilerek getirildi. Hakikaten Muş'ta, Şenyayla dahil olmak üzere terör örgütlerine öyle bir bastırdı ki nefes aldırmadı. Şimdi intikamı böyle almak isteyecekler, bu kadar açık ve nettir." diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums