Belediye Hizmet Binasının Yıkımını Durdurmak İçin Yürüyüş Düzenleniyor
Belediye Hizmet Binasının Yıkımını Durdurmak İçin Yürüyüş Düzenleniyor
23.10.202510:53
Haber Merkezi
96

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: “Düzce Belediyesi binasının hukuksuz şekilde yıkılmasına sessiz kalmayacağız!”

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Düzce Belediyesi hizmet binasının yıkım kararına sert tepki gösterdi. Dağıstanlı, 25 Ekim Cumartesi günü siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek yürüyüş ve mitinge tüm Düzcelileri davet etti.

Dağıstanlı yaptığı açıklamada, “Düzce’mizin hafızası, ortak değeri ve kamusal mirası olan belediye binamızın hiçbir hukuki gerekçe olmaksızın yıkılmak istenmesi kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

AK Partili eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş döneminde inşa edilen 17 yaşındaki binanın, “Cedidiye Meydan Projesi” kapsamında yıkılıp yerine bedesten yapılmak istenmesini israf ve kamu zararı olarak değerlendiren Dağıstanlı, şu çağrıda bulundu:

“Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Örgütü olarak tüm Düzcelileri, siyasi partilerimiz ve STK’larımızla birlikte bu hukuksuzluğa karşı el ele, kol kola ve omuz omuza birlik olmaya, Düzce’nin hakkına sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

Yürüyüşün detaylarını da paylaşan Dağıstanlı, “25 Ekim Cumartesi günü saat 16.30’da Anıtpark Meydanı’nda buluşarak Düzce Belediyesi önüne kadar yürüyeceğiz. Ellerimizde sadece Türk bayrağı, yüreğimizde ise adalet ve hukuk olacak. Birlikte olalım, hukuksuzluğa karşı omuz omuza duralım,” dedi.


Editör: N. Cingirt
Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.