Beştepe’de 29 Ekim resepsiyonu: Davutoğlu ve Babacan ilk kez davet edildi
Beştepe’de 29 Ekim resepsiyonu: Davutoğlu ve Babacan ilk kez davet edildi
30.10.202507:54
Haber Merkezi
107

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 29 Ekim resepsiyonuna bu yıl ilk kez Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve DEVA lideri Babacan ve da katıldı. CHP, İYİ Parti, DEM Parti ve MHP lideri Devlet Bahçeli ise resepsiyona katılmadı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda 29 Ekim Özel Programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, siyasi partilerin genel başkanları, devlet protokolü ve iş dünyasından isimler bir araya geldi.

Programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet’in 102. yılını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

resimyeni2.jpeg

DAVUTOĞLU VE BABACAN İLK KEZ RESEPSİYONDA

Resepsiyonda bu yıl dikkat çeken katılımcılar arasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da yer aldı.

İki lider, Beştepe’deki 29 Ekim resepsiyonuna ilk kez davet edilerek katıldı. Aynı zamanda HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da davetliler arasındaydı.

resimyeni.jpeg

CHP, İYİ PARTİ VE DEM PARTİ KATILMADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu yılki tören ve resepsiyona katılmama kararı aldı. CHP’nin yanı sıra İYİ Parti ve DEM Parti liderleri de resepsiyonda yer almadı. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki programa katılmadı.

SİYASET VE SPOR DÜNYASI BİR ARADAYDI

Resepsiyona siyasetin yanı sıra spor dünyasından da isimler katıldı.TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gecede yer aldı.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan ve ikinci turda Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan da resepsiyona katılan isimler arasındaydı.

screenshot-15.jpg


Editör: N. Cingirt
Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Cevriye Tunca hayatını kaybetti
Sözlü Tarih
4.11.2025
Cevriye Tunca hayatını kaybetti