
ABD Başkanı Donald Trump, İran'a düzenledikleri saldırılar ile ilgili haberleri sebebiyle CNN muhabiri Natasha Bertrand'a ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından Bertnard'ın yalan söylediğini iddia eden Trump, CNN'e "Onu kovun!" dedi. Haberlerinin "yalan" olduğunu ifade eden Trump, Bertrand'ın "bir köpek gibi" CNN'den kovulması gerektiğini söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump, yayın kuruluşlarını hedef almaya devam ediyor. İran'a B-2 bombardıman uçaklarıyla düzenledikleri saldırılarda Fordo, Natanz ve İsfaha'daki nükleer tesisleri yok ettiklerini iddia eden Trump, aksi yönde haber yapanları yalancılıkla suçladı.
Son olarak CNN muhabiri Natasha Bertrand'ı hedef alan Trump, Bertrand'ın laptopuyla yalan hikayeler yazdığını ve 'köpek gibi' dışarı atılması gerektiğini ifade etti.
"Uyarılmalı ve sonra "bir köpek gibi" dışarı atılmalı"
Truth Social hesabından CNN'e çağrı yapan Trump, Bertrand'ın kovulmasını isteyerek şunları söyledi:
"Natasha Bertrand CNN'den KOVULMALI! Sahte Haber yaparken üç gün boyunca onu izledim. DERHAL uyarılmalı ve sonra "bir köpek gibi" dışarı atılmalı. Hell Hikayesindeki Laptop'ta yalan söyledi ve şimdi de Nükleer Tesisler Hikayesinde yalan söyledi, Patriot Pilotlarımızı kötü göstererek yok etmeye çalıştı, oysa aslında harika bir iş çıkardılar ve "tam isabet" yaptılar - TAM YOK EDİLDİ! Sahte Haber CNN'de çalışmasına izin verilmemeli. Bir zamanlar harika olan bir Ağın itibarını mahvedenler onun gibi insanlardı. Eğilimi o kadar belirgin bir şekilde olumsuzdu ki, ayrıca kamera karşısında muhabir olmak için gerekenlere sahip değil, hatta yakın bile değil. NATASHA'YI KOVUN!"
Editör: N. Cingirt
Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.