Kuzey Marmara Otoyolu'nda polis servisi kaza yaptı! Kalbi duran polis memuru müdahaleyle hayata döndürüldü
Kuzey Marmara Otoyolu'nda polis servisi kaza yaptı! Kalbi duran polis memuru müdahaleyle hayata döndürüldü
30.03.202610:38
Güncelleme: 30.03.2026 - 12:08
Haber Merkezi
73

Kuzey Marmara Otoyolu'nda polis servis minibüsü ile otomobil kaza yaptı. Kazada yaralanan bir polis memurunun hastaneye sevk sırasında kalbi durmuştu. Sağlık ekiplerinin uzun süreli kalp masajı sonrası polis memuru yeniden hayata döndürüldü. İstanbul Valiliği kazada 4'ü ağır 30 kişinin yaralandığını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Habipler Bağlantı ile Fenertepe mevkileri arasında meydana gelen kazada, seyir halindeki polis servis aracı bir otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

basliksiz-4.jpg

YARALI POLİS YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Kazada yaralanan bir polis memurunun hastaneye sevk sırasında kalbi durmuştu. Sağlık ekiplerinin uzun süreli kalp masajı sonrası polis memuru yeniden hayata döndürüldü.

basliksiz-2.jpg

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kazaya ilişkin İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle;

"Saat 09.00 sıralarında polis memurlarını taşıyan servis aracının, Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir-Habipler bağlantı noktasında bariyerlere çarptığı belirtildi. Kazada 1 polisimiz hayatını kaybetmiş, 1’i ağır 17 polis memurumuz ise yaralanmıştı.

Hayatını kaybeden polis memurumuza hastaneye sevk sürecinde ve hastanede uzun süreli kalp masajı uygulanmıştır. Yapılan kalp masajının son evresinde polis memurumuzun kalbi yeniden çalıştırılmış ve mesai arkadaşımız hayata yeniden döndürülmüştür.

Kazada 4'ü ağır, 30 kişi yaralanmıştır. Yaralıların tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir."

basliksiz-5.jpg

basliksiz-5.jpg


Editör: N. Cingirt
Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tahran karanlığa büründü
Dünyadan
30.03.2026
Tahran karanlığa büründü