Hayko BAĞDAT

Hayko BAĞDAT
Hayko BAĞDAT
Tüm Yazıları
Çok teröristsin, keşke ölsen
11.11.2015
2973

 Sevgili okurlar, artık bazı gerçekleri tüm çıplaklığıyla öğrenmenizin vakti geldi. Birazdan yazacağım itirafları artık içimde tutamamamın müsebbibi Muhterem Hocaefendi Fethullah Gülen’in son sohbet toplantısından manen çok fazla etkilenmiş olmamdır, bilesiniz. Daha önceleri sohbetlerinde şifreli mesajlarla kendisine bağlı bürokrasiye talimat verdiği iddia edilen Gülen, bu kez biz Ermeniler için de manidar bir söylemde bulundu.

Şöyle ki: “Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudini Terör Örgütü’nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü’nün Allah belasını versin!.. Terör örgütü olmayana, ‘terör örgütü’ diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana ‘paralel’ diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!..”

Şimdi diyeceksiniz ki bu alıntının Ermeniler ile ne ilgisi var. Kusura bakmayın ama böyle düşünmenizin sebebi tamamen cahilliğinizdendir.

Hoca’nın ilk belasını bulmasını istediği terör örgütü Pakradunileri hiç duymamış olmanızda biraz sıkıntı var.

Biraz Aksiyon Dergisi okusaydınız bilirdiniz: “Ermeniler içinde Yahudi orijinli bir unsurun 2 bin 700 yıldır varlığını sürdürdüğü Pakraduniler (Bagratuni/Bagratids) adı verilen ve asırlarca Ermeni toplumunu yöneten gizli (Kripto) Yahudi asıllı cemaate Pakraduniler deniyor. Ermeni cemaatinden Levon Panos Dabağyan, 2006 yılında Cemaat’in yayını Aksiyon Dergisinde vermiş olduğu röportajında Pakradunilerin Ermenilerden farklı bir yaşam sürdüklerini, geleneklerini devam ettirdiklerini, domuz eti yemediklerini ve çocuklarına İbrani isimler verdiklerini söylüyordu.”

(Aksiyon Dergisi/Mustafa Aydın Ermenileri Yöneten Yahudiler, 03/04/2006)

Peki Fethullah Gülen, bugün yaşadıklarımızın birinci sorumluları olarak Yahudilerin yönettiği Ermeni kavminden bahsederken kimi kastediyor olabilir?

Son zamanlarda Paralel Yapı, DHKP-C, PKK, Üst Akıl, Faiz Lobisi, Almanya Havaalanı, Doğan Medya, Ergenekon, Esad Yönetimi gibi oluşumların kokteyl birliktelikleri ile Ankara katliamını gerçekleştirdikleri bilgisini henüz hazmedememişken Yahudilerin yönettiği Ermeni Pakradunileri nereye oturtmalıyız?

Zannederim ki Hoca’nın Pakraduni teröristleri AKP’nin kurucu kadroları olmalı.

Mesela Abdullah Gül’ü ele alalım. Siyasi hayatımıza büyük emekler vermiş CHP eski milletvekili Canan Arıtman “Gül, cumhurun yani Türk milletinin Cumhurbaşkanlığını yapsın, etnik kökeninin değil. Sayın Gül’ün annesinin etnik kökeninin Ermeni olduğunu, Gül’ün dayısı İzmir’deki meslektaşım Dr.Ahmet Satoğlu asistanlarına söylemiş” diyerek bu korkunç gerçekten daha önce haberdar olmamızı sağlamamış mıydı?

Keza Ergenekon davasının sanıklarından Ergun Poyraz, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün Kripto Yahudi olduklarını anlatan devasa eserler ortaya koymamış mıydı?

Zavallı Erdoğan “Benim için Gürcü dediler. Affedersin daha çirkinini söylediler, Ermeni dediler” diyerek kendisini savunmak zorunda kalmamış mıydı?

Fakat hemen hüküm vermeyelim. Fethullah Gülen belki de PKK’nin kurucu kadrolarından bahsetmiştir.

Abdullah Öcalan için Ermeni demiş ise bunu ilk kez duymadığımızı hatırlatmak isterim.

Bugünlerde MHP Genel Başkanlığına aday olması tartışılan Meral Akşener 1997 yılında İçişleri Bakanı’yken Apo için “Türk milletini bölmek isteyen bu Ermeni dölü!..” ifadesini kullandıydı. Peşinden bu sözleri nedeniyle özür dileyen Akşener “Ben Türkiye’de yaşayan Ermenileri değil, genel olarak Ermeni ırkını kastettim” deyivermişti.

Her dönemin devlet adamı Cemil Çiçek’ten Melih Gökçek’e, Burhan Kuzu’dan Yusuf Halaçoğlu’na kadar PKKlilerin çüklerine sünnet kontrolü yapılması isteği bu gerçeklikten kaynaklanır.

Bir başka muhterem Hocaefendi Cübbeli Ahmet Hazretleri’nin de yakın zamanda bir sohbetinde “Şu anda Türk ordusu Yahudi ile savaşıyor ve Ermeni ile savaşıyor. Aynı zamanda Alman ve Yunan ile savaşıyor. Yani yedi düvel ile savaşıyor. Orada bütün gavurların malı, malzemesi, adamları var. PKK’lı adam öldürülüyor İngiliz çıkıyor. Ondan sonra haç çıkaranlar çıkıyor. Öbürü sünnetsiz çıkıyor. Çünkü bunlar Müslüman Kürt değil. Kürtler bunlardan münezzehtir. Kürtler iyi Müslümandır. Ne alakası var bunlarla!” diyerek uyarılarda bulunması da kulağımıza küpe olsun.

İlginçtir, bu Pakraduniler meselesi Gülen’den daha önce Türk basın tarihinin yüz akı Yeni Akit tarafından da gündeme getirilmişti: “Paralel yapının ‘Kainat İmamı’ Fetullah Gülen’in 1986 yılında Almanya’ya gitmek için talepte bulunduğu pasaport için Emniyete verdiği formda şok bir ayrıntı ortaya çıktı.

Pasaport İstek Formu dolduran Gülen, ‘Refia’ olarak bilinen annesinin ismini ‘Rabin’ olarak beyan etmiş. 24 Mart 1986 tarihli formda 5 yıllık turistik bir seyahat için Almanya’ya gideceğini beyan eden Gülen mesleğini de ‘matbaacı’ olarak bildirmiş.

‘Ramiz’ olan babasının ismi forma düzgün bir şekilde işlenen Gülen’in, annesinin isminin ‘Rabin’ olarak beyan edilmesi, Gülen’in anne tarafının İspanya göçmeni Yahudi bir aileye mensup oldukları yönündeki iddiaları akla getirdi.”

Keza Kadri Mısırlıoğlu isimli müthiş tarihçı Gülen’in Ermeni olduğu gerçeğini ekranlardan yüksek sesle haykırmamış mıydı?

Mevzu kafanızı karıştırmasın. Çünkü esasında bütün bu olan biteni kavramamızı sağlayan esas veri kendisine en çok Ermeni suçlamasında bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan’dan geldiydi.

Öcalan, yakın zamanda, Fethullah Gülen gibi Kırmızı Bülten ile aranan, terörist listelerinde adı geçen ve Paris’te iki arkadaşı ile birlikte katledilen kadın siyasetçi Sakine Cansız’ın failleri hakkında çok net bir bilgilendirmede bulunmuştu:

“Türkiye’de 3 koldan paralel devlet çalışması var. Bu ilişkileri sabote edilmeye başladı. Sıradan lobiler değil. ABD’de Yahudi, Ermeni ve Rum lobileri stratejik ve taktik müdahale ediyorlar. Her 3’ü de Anadolu çıkışlıdır. Sözde bir hükümet var, sözde bir parlamento var. CHP ve MHP paralel devletin izdüşümleridir, basit aletleridir; AKP’ye de, medya ve işadamlarına da sızmışlar.”

KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Bese Hozat ise (ki Dersimli olduğu için Ermeni olduğu söylenir) Öcalan’ın bu açıklamasını destekleyen bir çıkışla mevzuya son noktayı koymuştu:

“Türkiye’de resmi devletin dışında bir de paralel devletler vardır. Mesela Gülen cemaati paralel bir devlettir. İsrail lobisi, yine milliyetçi Ermeni ve Rum lobileri paralel birer devlettir”

Öcalan ve Hozat da daha sonra tüm Ermenileri ve Yahudileri kastetmediklerini açıklamışlardı.

Bu listeye daha önce Pakraduni, yani Ermeni görünümlü Yahudi terörist oldukları iddia edilen isimlerden, annesinin adı Yemuş olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Osmaniyeli Devlet Bahçeli’yi, Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nu, Talat Paşa komitesi kurucularından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i de eklemek gerekir aslında.

Evet dostlarım, umarım kafanız karışmamıştır.

Memleketteki tüm siyasi aktörlerin uzlaşabildikleri yegane mevzu Pakraduniler meselesidir.

Ve bu korkunç örgütün üyeleri arasında Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen, Bese Hozat, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimlerin olduğu iddiaları dikkate alınmalıdır.

Melih Gökçek’in de Ermeni olduğunu şahsen ben söylediğim için bunu da es geçmemenizi özellikle rica ediyorum.

Ez cümle Hocaefendi’nin bir bedduasına amin diyerek yazımı bitirmek isterim:

“Terör örgütü olmayana, ‘terör örgütü’ diyenlerin Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!..”

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yazarlar